DVBSPORTS, opgericht in 2020

DVBSPORTS heeft als visie om dit ‘beter’ bewegen te laten gebeuren vanuit een globale opvatting omtrent personal coaching en physical coaching. Er wordt telkens gebruik gemaakt van de laatste inzichten in sports education, maar ook wordt er gebruik gemaakt van technologie en technische hulpmiddelen. Er wordt wel niet voorbij gegaan aan de essentie en de basis van het trainen. Hard werken en recuperatie moeten ten alle tijden in evenwicht zijn.

Naast personal en physical coaching is de derde pijler van het bedrijf voeding en alles wat hiermee samenhangt. Ook hier wordt naast de modernste kennis van de wetenschap, ook teruggegrepen naar de oorsprong : de natuur.

Deze 3 pijlers zijn onderling steeds verbonden door het aspect mental coaching. Ook het mentale aspect dient getraind te worden, net als het fysieke dient dit mentale onderdeel geperiodiseerd te worden.

DVBSPORTS zoekt samen met de klant, of dit nu een club is of een individuele sporter steeds naar oplossingen op maat van de klant. Hierbij wordt uitgegaan van een holistische benadering, hiervoor wordt er vaak teruggegrepen naar opgedane vakkennis uit andere sporten.

IT IS ALL ABOUT SPORTS

Omdat de amateursporter vaak net zo gepassioneerd is als de beroepssporter , en er vaak net zo veel tijd en aandacht aan besteed als zijn professionele collega is de slogan van DVBSPORTS dan ook :

ALL TOGETHER PRO !

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner